+385 20 6946 09 Rezervacija

Dubrovnik

Razmazite svoja osjetila na najlijepšoj terasi Jadrana

Otvorenje luksuznog Takenoko restorana zamislili smo u svjetski poznatoj destinaciji i jednom od najljepših gradova Sredozemlja – Dubrovniku

Prvi japanski restoran u Hrvatskoj

Takenoko je prvi japanski restoran u Hrvatskoj i samim time začetnik iznimnog gastro iskustva u regiji. Brojimo i ponosimo se s uspješnih 17 godina postojanja.

Okusi Takenoka

Vrlo moderna japanska kuhinja koja svojim neodoljivim spojem mediteranske i autentične japanke hrane čini novo gastronomsko iskustvo. Jelovnik se sastoji od prvoklasnih namirnica, a posebno se ističe vrlo cijenjenja jadranska Bluefin tuna.

Osim različitih vrsta mediteranske ribe, gastro ponuda restorana uključuje i Blac cod, Hamachi, Kobe beef, te soft shell crab.

Jelovnik

Jadranska Bluefin tuna

Saznajte više o tuni koju poslužujemo

Najbolja tuna na svijetu uzgaja se u Jadranskom moru i u našem restoranu poslužujemo isključivo svježu tunu kontroliranog podrijetla.

Prepustite se okusima dalekog Japana

Za originalne i neočekivano osmišljene kombinacije egzotičnih okusa zadužen je dugogodišnji i nagrađivani tim chefova. Jedinstvenim menijem i svakim serviranjem potvrđujemo status jednog od gastronomski najuzbudljivijih dubrovačkih restorana.

Rezervirajte stol

Poruka Chefa

Naši gosti su veliki zaljubljenici u japansku kuhinju. Visoki nivo gastronomije te egzotični i zanimljivi spoj Mediterana i Japana pruža izniman gastro doživljaj zbog čega je Takenoko već 17 godina vaš prvi izbor!

Mario Starman

Kako do nas?

Zagreb

Masarykova 22, 10000 Zagreb, Hrvatska

Rezervacije: +385 1 6463 385

E-mail: japanski.restaurant@takenoko.hr


Radno vrijeme

pon - sub: 12h - 01h

nedjelja: 12h - 18h

Dubrovnik

Hvarska 2, Ploče, Hrvatska

Rezervacije: +385 20 6946 09

E-mail: japanski.restaurant.du@takenoko.hr


Radno vrijeme

pon - ned: 18h - 02h